Appartement Sands Beach Resort
Geef uw mening

Appartement Sands Beach Resort

Appartementen Sands Beach Resort is een prachtig vakantiecomplex dat uitermate geschikt is voor families met kinderen. De gezellige sfeer, de luxe uitstraling en hoog comfort zorgen dat u uzelf hier snel thuis

zult voelen. Het complex is voorzien van een lagune met privťstrand waar de kinderen vrij in kunnen spelen ook in de verschillende zwembaden kunnen zij terecht. In deze lagune ligt een eiland met een bar en restaurant waar het heerlijk vertoeven is. De appartementen zijn in villastijl gebouwd rondom de diverse zwembaden. Hier komt u werkelijk niets tekort tijdens uw vakantie!

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Sands Beach Resort in Costa, ItaliŽ

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 355,00vrije keuze
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 359,00vrije keuze
NeckermannZie site aanbieder€ 515,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
Dit sfeervolle, luxueuze resort is een ťchte aanrader voor jong en oud. Sands Beach Resort kenmerkt zich door een hoog kwaliteitsniveau, veel comfort, zeer verzorgd en sfeervol ingerichte appartementen en talloze faciliteiten waaronder zelfs een e...
 Lees meer bij Neckermann
Appartementen Sands Beach Resort is een prachtig vakantiecomplex dat uitermate geschikt is voor families met kinderen. De gezellige sfeer, de luxe uitstraling en hoog comfort zorgen dat u uzelf hier snel thuis zult voelen. Het complex is voorzien van een lagune met privťstrand waar de kinderen vrij in kunnen spelen ook in de verschillende zwembaden kunnen zij terecht. In deze lagune ligt een eiland met een bar en restaurant waar het heerlijk vertoeven is. De appartementen zijn in villastijl gebouwd rondom de diverse zwembaden. Hier komt u werkelijk niets tekort tijdens uw vakantie!
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Appartementen Sands Beach Villas is een mooi complex met vele faciliteiten en comfortabel ingerichte appartementenvilla?s. Families met kinderen zullen hier zeker een geweldige vakantie beleven. Een privťstrand, verschillende zwembaden en een heerlijke keuken maken de vakantie helemaal compleet!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Appartement Sands Beach Resort, Bron:
Uw Vakantie aanbiedingen ItaliŽ: Italieatlas.nl in Appartement Sands Beach Resort (Bron: sunweb-algemeen)
  • Appartement Sands Beach Resort
  • Appartement Sands Beach Resort
  • Appartement Sands Beach Resort