Appartement Barceló La Galea
Geef uw mening

Appartement Barceló La Galea

Appartementen Barceló La Galea is een leuk complex met een hele goede ligging ten opzichte van het strand en het centrum. Het strand van Las Cucharas ligt op circa 150 meter afstand

en is een uitstekende plaats om lekker bij te ontspannen. In de rest van de omgeving kunt u heerlijk wandelen over de boulevard. Het complex is voorzien van de traditionele architectuur uit de omgeving, wat er leuk en sfeervol uitziet. Naast het strand en het zwembad kunt u in het hotel veel verschillende spelletjes doen. U gaat hier een comfortabel verblijf tegemoet,waarbij u lekker kunt ontspannen.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Barceló La Galea in Costa, Italië

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 425,00vrije keuze
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 429,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Appartementen Barceló La Galea is een leuk complex met een hele goede ligging ten opzichte van het strand en het centrum. Het strand van Las Cucharas ligt op circa 150 meter afstand en is een uitstekende plaats om lekker bij te ontspannen. In de rest van de omgeving kunt u heerlijk wandelen over de boulevard. Het complex is voorzien van de traditionele architectuur uit de omgeving, wat er leuk en sfeervol uitziet. Naast het strand en het zwembad kunt u in het hotel veel verschillende spelletjes doen. U gaat hier een comfortabel verblijf tegemoet,waarbij u lekker kunt ontspannen.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Barceló La Galea is vrijwel direct aan het schitterende strand gelegen en nabij het gezellige centrum van Costa Teguise. Dit complex van de Barceló keten is een aanwinst in het programma.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Appartement Barceló La Galea, Bron:
Uw Vakantie aanbiedingen Italië: Italieatlas.nl in Appartement Barceló La Galea (Bron: sunweb-algemeen)
  • Appartement Barceló La Galea
  • Appartement Barceló La Galea