Villa (2)
Regio's
Umbrie (18)

Over de Www.italie Atlas

Een vakantie naar Tuoro Sul Trasimeno in Umbrie, in ItaliŽ even helemaal tot rust komen. De prachtige omgeving van Tuoro Sul Trasimeno leent zich hier perfect voor. Een vakantiehuis of camping naar Tuoro Sul Trasimeno boeken? Met de ItaliŽ Vakantie Atlas vergelijkt u alle aanbiedingen van een groot aantal reisaanbieders. Zo bent u altijd verzekerd van de beste camping en vakantiehuis aanbieding. Hieronder vindt u de actuele vakantie aanbiedingen voor Tuoro Sul Trasimeno:

Zomervakantie Atlas toppers in Tuoro Sul Trasimeno

Villa Flaminio

Villa Flaminio

Umbrie Tuoro Sul Trasimeno

Deze vrijstaande villa ligt in een vallei dichtbij het stadje Tuoro, aan het Trasimenomeer. Het landhuis is rustig gelegen en kijkt uit over de vlakte met de velden en op de achtergrond

beboste heuvels en bergen. De gasten kunnen gebruik maken van het mooie zwembad (10mx5m), met zonneterras voorzien van tuinmeubilair, dat omgegeven door een schitterende tuin met vele planten en bomen is. Vanaf de villa kunt u in ca. 20 minuten te voet het mooie stadje Tuoro. Bij de voorzieningen van de villa hoort ook een barbecue. Er is een parkeerterrein aanwezig. Het zwembad van Villa Flaminio is alleen voor de gasten van Villa Flaminio. Het is een privť-zwembad voor hen alleen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 1.0/5 (1 stem)

Bungalownet Italieatlas.nl aanbiedingen v.a. € 992,00
Villa La Stoppiaccia

Villa La Stoppiaccia

Umbrie Tuoro Sul Trasimeno

Op de heuvel van de Chiani vallei, te midden van de wijde Toscaanse velden, ligt deze vrijstaande, met natuurstenen gebouwde villa. Het huis is omringd door sparren- en dennenbomen die een bijzondere

charme aan het geheel geven. Rondom het huis is er een groot overdekt terras, voorzien van houten tafel en banken. De gasten van de villa kunnen gebruik maken van het mooie zwembad (6m x 11m) voorzien van ligstoelen en parasolen. Hier kunt u genieten van de totale rust van de omgeving en van het schitterend mooie landschap. U kunt op het terrein van de villa parkeren.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Bungalownet Italieatlas.nl aanbiedingen v.a. € 1.055,00