Hotel Le Silve Di Armenzano
Geef uw mening

Hotel Le Silve Di Armenzano

Hotel Costa D'Oro heeft circa 70 kamers en heeft een gunstige ligging. Midden in het centrum van Rimini-Bellariva en aan het zandstrand. Alles wat u nodig heeft vind u binnen handbereik. Het

zwembaden het zonneterras is waar u lekker kunt zwemmen en genieten van het weer. Wat wilt u nog meer tijdens uw vakantie. Het personeel is erg vriendelijk en bezorgt u graag een plezierige vakantie.

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Hotel Le Silve Di Armenzano in Assisi, ItaliŽ

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
X-travelZie site aanbieder€ 299,00vrije keuze
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 319,00vrije keuze
VrijUitZie site aanbieder€ 337,50vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
Hotel Costa D'Oro heeft circa 70 kamers en heeft een gunstige ligging. Midden in het centrum van Rimini-Bellariva en aan het zandstrand. Alles wat u nodig heeft vind u binnen handbereik. Het zwembaden het zonneterras is waar u lekker kunt zwemmen en genieten van het weer. Wat wilt u nog meer tijdens uw vakantie. Het personeel is erg vriendelijk en bezorgt u graag een plezierige vakantie.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Hotel Le Silve di Armenzano bestaat uit zeer fraai verbouwde boerenhoeves, daterend uit het jaar 1000 (!), samengevoegd tot een rustiek, elegant hotel met van alle kanten prachtige vergezichten. Tussen de dikke grove stenen muren en diverse open h...
 Lees meer bij VrijUit
Hotel Costa d'Oro is een netjes verzorgd jongerenhotel. De accommodatie is gunstig gelegen op loopafstand van het strand en in het gezellige centrum van de stad.
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Hotel Le Silve Di Armenzano, Bron:
Uw Vakantie aanbiedingen ItaliŽ: Italieatlas.nl in Hotel Le Silve Di Armenzano (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Le Silve Di Armenzano
  • Hotel Le Silve Di Armenzano
  • Hotel Le Silve Di Armenzano