Villa (1)
Regio's
Toscane (73)
Plaatsen
Florence (1)

Over Florence

De mooie stad Florence, oftewel Firenze, ligt in het hart van Toscane. Deze stad ligt op glooiende heuvel en in de vallei van rivier de Arno. Vele grote kunstenaars hebben zich in Florence laten inspireren door deze prachtige omgeving en het aangename klimaat. Een aantal van deze grote meesters waren De Medici Familie, Leonardo Da Vinci, Michelangelo en Galileo Galilei. Deze artistieke grootheden hebben duidelijk hun stempel op de stad Florence gedrukt. De grote meesterwerken zijn nog steeds in de stad te vinden.

Tijdens een bezoek aan Florence mag u de kerk Duomo Santa Maria del Fiore en de beroemde musea Galleria dell'Accademia en Uffizi museum niet missen. Kom dus nu naar Florence toe en geniet van de prachtige historische overblijfselen.

U heeft ook uitstekend de mogelijkheid om heerlijk te eten in Florence. U kunt een keuze maken tussen de ontelbare eetgelegenheden. Boek dus nu een prachtige vakantie naar de bijzondere stad Florence.

Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Florence

Hotel Villa Le Rondini

Hotel Villa Le Rondini

Toscane Florence

Hotel Villa le Rondini is een rustig gelegen viersterrenhotel met een prachtig panoramisch uitzicht over Florence. Het heeft een restaurant met een goede keuken en men verkoopt olijfolie en wijn. Het

hotel beschikt over een zwembad, kamer...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Neckermann Italieatlas.nl aanbiedingen v.a. € 196,00