Hotel Ariston
Geef uw mening

Hotel Ariston

Hotel Ariston is gebouwd tegen een groene rotsachtige heuvel. Het is een prachtig complex met een mooie kleurige tuin en een prachtig uitzicht over de baai van Taormina. Het strand 'Taormina Mare'

bevindt zich op ongeveer 3 kilometer afstand en is te bereiken met een kabelbaan. Ben u op zoek naar rust en avontuur tegelijkertijd, dan is Hotel Ariston zeker een goede optie!

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Hotel Ariston in Taormina, ItaliŽ

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 451,00vrije keuze
NeckermannZie site aanbieder€ 648,00vrije keuze
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 699,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (2)
Ariston is een uitstekend hotel met een centrale en rustige ligging, een mooie tuin, een goede service en een aangename sfeer! Een echte aanrader!
 Lees meer bij Neckermann
Hotel Ariston is gebouwd tegen een groene rotsachtige heuvel. Het is een prachtig complex met een mooie kleurige tuin en een prachtig uitzicht over de baai van Taormina. Het strand 'Taormina Mare' bevindt zich op ongeveer 3 kilometer afstand en is te bereiken met een kabelbaan. Ben u op zoek naar rust en avontuur tegelijkertijd, dan is Hotel Ariston zeker een goede optie!
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Ariston is een uitstekend hotel met een centrale en rustige ligging, een mooie tuin, een goede service en een aangename sfeer! Een echte aanrader!FaciliteitenFaciliteiten:Lobby met receptie, liften, ...
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Hotel Ariston, Bron:
Uw Vakantie aanbiedingen ItaliŽ: Italieatlas.nl in Hotel Ariston (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Ariston
  • Hotel Ariston