Hotel Sporting Baia
Geef uw mening

Hotel Sporting Baia

Hotel Sporting Baia bestaat uit 2 gebouwen, het hoofdgebouw en de dependance Villa Athena welke direct achter het hoofdgebouw ligt. De ligging ten opzichte van het strand en het centrum is optimaal.

In het hoofdgebouw biedt Sunweb Vakanties u kamers aan met landzicht en met zeezicht. Het hotel is slechts door een (vrij drukke) weg gescheiden van het strand en ligt in het centrum van Giardini Naxos. Het centrum van het bekende plaatsje Taormina ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van het hotel, deze is gemakkelijk te bezoeken met de bus.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Sporting Baia in Giardini Naxos, ItaliŽ

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 659,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Hotel Sporting Baia bestaat uit 2 gebouwen, het hoofdgebouw en de dependance Villa Athena welke direct achter het hoofdgebouw ligt. De ligging ten opzichte van het strand en het centrum is optimaal. In het hoofdgebouw biedt Sunweb Vakanties u kamers aan met landzicht en met zeezicht. Het hotel is slechts door een (vrij drukke) weg gescheiden van het strand en ligt in het centrum van Giardini Naxos. Het centrum van het bekende plaatsje Taormina ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van het hotel, deze is gemakkelijk te bezoeken met de bus.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Uw zomervakantie in Hotel Sporting Baia, Bron:
Uw Vakantie aanbiedingen ItaliŽ: Italieatlas.nl in Hotel Sporting Baia (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Sporting Baia