Appartement Holiday Club Naxos
Geef uw mening

Appartement Holiday Club Naxos

Holiday Club Naxos is een zeer ruim opgezet vakantiepark met vele faciliteiten. Veel vakantiegangers zijn u al voorgegaan en hebben hun vakantie op SiciliŽ beleefd. Holiday Club Naxos behoort tot het tegenover

gelegen Hotel Marriott. Het complex is uitermate geschikt voor families met kinderen, bij de miniclub of met het animatieteam kunnen zij zich prima vermaken. Het strand is op loopafstand te vinden en heeft een eigen beachbar waar u terecht kan.

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Holiday Club Naxos in Giardini Naxos, ItaliŽ

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 490,00vrije keuze
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 569,00vrije keuze
NeckermannZie site aanbieder€ 597,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
Holiday Club Naxos ligt in een mooie, ruim opgezette en prachtig en verzorgde tuin met citrusbomen. Dit vakantiepark is ook uitstekend geschikt voor families met kinderen. U vindt hier voor ieder wat wils!
 Lees meer bij Neckermann
Holiday Club Naxos is een zeer ruim opgezet vakantiepark met vele faciliteiten. Veel vakantiegangers zijn u al voorgegaan en hebben hun vakantie op SiciliŽ beleefd. Holiday Club Naxos behoort tot het tegenover gelegen Hotel Marriott. Het complex is uitermate geschikt voor families met kinderen, bij de miniclub of met het animatieteam kunnen zij zich prima vermaken. Het strand is op loopafstand te vinden en heeft een eigen beachbar waar u terecht kan.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Holiday Club Naxos ligt in een mooie, ruim opgezette en prachtig en verzorgde tuin met citrusbomen. Dit vakantiepark is ook uitstekend geschikt voor families met kinderen. U vindt hier voor ieder wat...
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Appartement Holiday Club Naxos, Bron:
Uw Vakantie aanbiedingen ItaliŽ: Italieatlas.nl in Appartement Holiday Club Naxos (Bron: sunweb-algemeen)
  • Appartement Holiday Club Naxos
  • Appartement Holiday Club Naxos
  • Appartement Holiday Club Naxos