Hotel (8)
Appartement (6)
Resort (2)
Villa (1)
Bungalow (1)
Regio's
SiciliŽ (67)

Over Giardini Naxos

De mooie Siciliaans kustplaats Giardini Naxos is een zeer geliefde vakantieplek bij talloze toeristen uit verschillende landen, maar vooral met name bij de Italianen. U kunt in deze kustplaats namelijk heerlijk aan het strand liggen of prachtige boottochten maken. Na een dagje op het strand te hebben gelegen is het heerlijk om de stad in te gaan en zowel de toeristische als de lokale winkels te bezoeken. In een van de restaurantjes kunt u genieten van typische Italiaanse gerechten, of probeer eens de visrestaurants. In de avonduren kunt u het bruisende nachtleven van de mooie stad ontdekken onder het genot van een drankje. Boek dus nu een mooie vakantie naar het heerlijke zon overgoten badplaats Giardini Naxos.


Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Giardini Naxos

Hotel San Giovanni

Hotel San Giovanni

SiciliŽ Giardini Naxos

Een kleurrijk en modern ingericht hotel in het gezellige centrum van Giardini Naxos.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Dejongintranl Italieatlas.nl aanbiedingen v.a. € 84,00
Hotel Sporting Baia

Hotel Sporting Baia

SiciliŽ Giardini Naxos

Hotel Sporting Baia bestaat uit 2 gebouwen, het hoofdgebouw en de dependance Villa Athena welke direct achter het hoofdgebouw ligt. De ligging ten opzichte van het strand en het centrum is optimaal.

In het hoofdgebouw biedt Sunweb Vakanties u kamers aan met landzicht en met zeezicht. Het hotel is slechts door een (vrij drukke) weg gescheiden van het strand en ligt in het centrum van Giardini Naxos. Het centrum van het bekende plaatsje Taormina ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van het hotel, deze is gemakkelijk te bezoeken met de bus.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Sunweb-algemeen Italieatlas.nl aanbiedingen v.a. € 659,00
Naxos Beach Resort

Naxos Beach Resort

SiciliŽ Giardini Naxos

Schitterend vakantiecomplex behorend tot de hotelketen Atahotels met hotelkamers en "villette"; kamers gelegen in vrijstaande gebouwen verspreid over het terrein. Zeer ruim opgezet met veel luxe sport- en ontspanningsmogelijkheden. Hier is werkelijk

aan alles gedacht!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Dejongintranl Italieatlas.nl aanbiedingen v.a. € 322,00