Hotel (2)
Regio's
Gardameer (52)

Over Riva Del Garda

Aan het grootste en een van de mooiste meren van ItaliŽ, het Gardameer, ligt helemaal in het Noorden van het meer de plaats Riva del Garda. In deze relatief grote stad tegenover de andere steden rondom het Gardameer, wonen iets meer dan 15.000 mensen. Het nachtleven en het toerisme is in Riva del Garda een belangrijke bron van inkomsten. Het centrum van Riva del Garda is levendig en knus. De geschiedenis van Riva del Garda is terug te vinden in de diversiteit aan gebouwen en bezienswaardigheden.

Geniet van het heerlijke weer en het prachtige helderblauwe water van dit mooie meer. Ook voor watersportliefhebbers en sportvissers is dit het walhalla. Windsurfen, surfen, waterskiŽn, de bananenboot, speedboot huren, het kan hier allemaal in het Gardameerl! Riva del Garda is samen met Torbole een bekende windsurfplek. Ook vissen kan hier perfect in het mooie water met de vele soorten vis! Een belangrijk herkenningspunt van Riva del Garda is de scheve toren, genoemd Torre Apponale. Vele vakantiegangers kiezen voor een kampeervakantie in Riva del Garda, maar u kunt ook verblijven in een van de tientallen hotels.

Geniet van het heerlijke weer, de dagelijkse excursies/activiteiten en uitgaansgelegenheden rondom het Gardameer. Boek nu een zonvakantie naar Riva del Garda aan het Gardameer

Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Riva Del Garda

Hotel Bellavista

Hotel Bellavista

Gardameer Riva Del Garda

Sfeervol hotel in een prachtige omgeving, gelegen nabij het centrum van Riva del Garda en aan het Gardameer.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Bizztravel-zonvakanties Italieatlas.nl Dejongintranl Italieatlas.nl aanbiedingen v.a. € 156,00
Hotel Savoy Palace

Hotel Savoy Palace

Gardameer Riva Del Garda

Hotel Savoy Palace in Riva del Garda, is een mooi, goed geleid familiehotel. De faciliteiten en ideale ligging in het centrum van Riva, garanderen een heerlijke vakantie voor de hele familie.

Het hotel heeft een overdekt- en ...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

VrijUit Italieatlas.nl aanbiedingen v.a. € 366,00