Appartement Domus Suite
Geef uw mening

Appartement Domus Suite

Appartementen Domus Suite, voorheen Appartementen Nettunia, zijn inmiddels al een aantal jaren een groot succes en zeer populair in ons programma! De ligging van het complex is ideaal op loopafstand van het

strand en in het centrum van Rimini-Rivazzurra. Over de boulevard rijden bussen waar u kunt instappen en bijvoorbeeld een middag naar het echte oude centrum van Rimini kunt gaan. Mooi, gezellig en prima om te shoppen. Denk aan de siŽsta, dan zijn de winkels dicht.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Domus Suite in Rimini, ItaliŽ

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
X-travelZie site aanbieder€ 249,00vrije keuze
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 269,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Appartementen Domus Suite, voorheen Appartementen Nettunia, zijn inmiddels al een aantal jaren een groot succes en zeer populair in ons programma! De ligging van het complex is ideaal op loopafstand van het strand en in het centrum van Rimini-Rivazzurra. Over de boulevard rijden bussen waar u kunt instappen en bijvoorbeeld een middag naar het echte oude centrum van Rimini kunt gaan. Mooi, gezellig en prima om te shoppen. Denk aan de siŽsta, dan zijn de winkels dicht.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Appartementen Domus Suite is een modern ingerichte accommodatie met een ideale ligging. Midden in het centrum van Rimini en met het strand op loopafstand.
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Domus Suite, Bron:
Uw Vakantie aanbiedingen ItaliŽ: Italieatlas.nl in Appartement Domus Suite (Bron: sunweb-algemeen)
  • Appartement Domus Suite
  • Appartement Domus Suite
  • Appartement Domus Suite